HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
+ TkBellExe RealNetworks Scheduler RealNetworks, Inc. C:\PROGRAM FILES\COMMON FILES\REAL\UPDATE_OB\REALSCHED.EXE
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services
+ ALCXSENS Sensaura WDM 3D Audio Driver Sensaura Ltd C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\ALCXSENS.SYS
+ ALCXWDM Realtek AC'97 Audio Driver (WDM) Realtek Semiconductor Corp. C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\ALCXWDM.SYS
+ ExpScaner ExpScan.sys C:\PROGRAM FILES\RISING\RAV\EXPSCAN.SYS
+ GOOD05 C:\WINDOWS\SYSTEM32\68OF2.SYS
+ HOOKAPI HOOKAPI Driver 瑞星软件有限公司 C:\PROGRAM FILES\RISING\RAV\HOOKAPI.SYS
+ HookCont TDI HOOK Driver Rising tech Co. ltd C:\PROGRAM FILES\RISING\RAV\HOOKCONT.SYS
+ HookReg C:\PROGRAM FILES\RISING\RAV\HOOKREG.SYS
+ HookSys Hooksys Rising C:\PROGRAM FILES\RISING\RAV\HOOKSYS.SYS
+ ialm Controller Hub for Intel Graphics Driver Intel Corporation C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\IALMNT5.SYS
+ MEMSCAN MemScan Driver 瑞星软件有限公司 C:\PROGRAM FILES\RISING\RAV\MEMSCAN.SYS
+ netpasadapter1 Netpas Win32 Virtual Network Driver Netpas C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\NETPAS.SYS
+ NPF C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\NPF.SYS
+ Ptilink Direct Parallel Link Driver Parallel Technologies, Inc. C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\PTILINK.SYS
+ RTL8023 Realtek 10/100/1000 NDIS 5.1 Driver Realtek Semiconductor Corporation C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\RTLNIC51.SYS
+ rtl8139 Realtek RTL8139 NDIS 5.0 Driver Realtek Semiconductor Corporation C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\RTL8139.SYS
+ Secdrv SafeDisc driver C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\SECDRV.SYS
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Shell Extensions\Approved
+ RealOne Player Context Menu Class RealPlayer Shell Extensions RealNetworks, Inc. C:\PROGRAM FILES\REAL\REALONE PLAYER\RPSHELL.DLL
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper
Objects
+ QQBrowserHelper
Object Class QQIEHelper Module 深圳市腾讯计算机系统有限公司 D:\QQ\QQIEHELPER.DLL
+ IeCatch2 Class jccatch Module Amaze Soft D:\FLASHGET\FLASHGET\JCCATCH.DLL
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar
+ FlashGet Bar FlashGet IE Bar Amaze Soft D:\FLASHGET\FLASHGET\FGIEBAR.DLL
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Internet Explorer\Extensions
+ 网际飞音(&D) 网际飞音 km169 C:\PROGRAM FILES\DONOR\DONOR.EXE
+ 腾讯QQ QQ TENCENT D:\QQ\QQ.EXE
+ &FlashGet FlashGet Amaze Soft D:\FLASHGET\FLASHGET\FLASHGET.EXE
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows\AppInit_DLLs
+ KB235780M.LOG C:\WINDOWS\KB235780M.LOG
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Session Manager\KnownDlls
+ DllDirectory C:\WINDOWS\SYSTEM32